Egész-séget mindenkinek!

Itt az ideje egészségesnek lenni, eloszlatni minden tévhitet, hamis dogmát, elnyomást az emberi egészség valódi természetével kapcsolatban! Aki ki akar szállni a "betegségügy" globális mókuskerekéből, annak itt a helye!

A szükséges plusszzzz

Vitaminok
Hatékony vitamin csomagok
minden korosztálynak

Vitaminkirály


Utolsó kommentek

  • ardeacinerea: Csatlakozom az előttem szólókhoz, szeretném, ha nekem is sikerül a majdani jövőbeli külön életemet... (2009.09.16. 11:33) Megelőzés
  • életstílus: Jó látni, hogy mások is gondolkodnak :) Megelőzés nagyon fontos, sokkal egyszerűbb a megelőzésre ... (2008.04.02. 12:52) Megelőzés
  • GyógyirTermészetből: Ahogy teremtjuk az egeszéget,úgy teremtjük a betegséget is. És jó lenne nem folyamatosan azzal fog... (2007.10.10. 10:32) Megelőzés
  • drnéni: Életszemléletet és ezzel együtt életmódot kellene változtatnunk! A megelőzés lenne fontos! Sajnos,... (2007.10.07. 12:50) A szokásos menetrend - a jó beteg
  • GyógyirTermeszetből: Egyszerű! Nem kell menni dokihoz, hanem a természet kincseihez kell folyamodni :D (2007.10.06. 20:35) A teljesség kedvéért...
  • Utolsó 20

A szokásos menetrend - a jó beteg

2007.10.01. 12:21 TudatosPénzügyes

Lássuk, mit is csinál egy átlagember, egy jó alany, a betegségügy rendszerének alapköve, mozgatója! - igen, bizony! A RENDSZER CSAK TŐLÜNK FÜGG!

Egy szép nap tüneteket észlel magán. Láz, fájdalom, gyulladás, gyengeség, étvágytalanság, vagy bármi ami szóba jöhet.

Mit tesz?
Arra gondol, a fene vigye el, már megint "beteg leszek", nem akarom, gyorsan tenni kell valamit ellene! - a legnagyobb átverés, egy nagy hazugság, amit elhitettek velünk, hogy a betegség ellenség, harcolni kell ellene.

Mit tesz?
1. Fél, hogy ismét megbetegszik - a félelem erős, önmagában megbetegít. Ráadásul amitől félünk, azt bevonzuk!

2. Megnézi milyen "gyógyszer" van otthon, és ha emlékei alapján passzol a tünetekhez, valószínűleg be is veszi - nagy butaság, ennél rosszabbat nem is tehetne.

3. Elmegy az orvoshoz, a legújabb vívmány szerint befizeti a vizitdíjat, és egy személytelen, érdektelen, felületes 5 perc alatt az "orvos" megállapítja a diagnózist. Legalább egy gyógyszert felír diagnózistól függően, de örüljön, aki ennyivel megússza. Az is könnyen előfordul, hogy a továbbutalja, elküldi további vizsgálatokra, vérvétel stb. Ez is a diagnózistól függ. A doki kiírja betegállományba, ha "arra van szükség". - ilyen szépen és hatékonyan működik a gépezet, futószalagon gyártja a beteg embereket!

Mit tesz?
1. Elkönyveli, hogy "beteg vagyok" - ezzel megbecsételte saját helyzetét, a hit ugyanis teremt!

2. Kiváltja a "gyógyszereket", mivel attól fog meggyógyulni - megkezdődik a szervezet szisztematikus mérgezése, gyengítése, rombolása, a tünetek elnyomása.

Mit tesz?
1. Fél, nehogy rosszabb legyen a helyzet - persze hogy rosszabb lesz, mivel fél.

2. Hűségesen szedi a gyógyszereket, amíg elő van írva - minél többet, minél erősebbet, mindegy, csak a tünetet tüntesse már el!

Mi történik?
1. Hamarosan meggyógyul - látszólag, mivel elnyomta tüneteket, és közben nagy adag mérget vitt be a szervezetébe, és több mint valószínű, hogy közben az immunrendszerét is padlóra küldte.

2. Nem javul, vissza kell menni az orvoshoz - gratulálunk, továbbjutott a következő körbe!  Ugyanarra számíthat, mint az elsőben, csak még több vizsgálat, még több gyógyszer!


ÉBRESZTŐ! Ennek az ördögi körnek semmi köze az egészséghez, ez a betegségről szól, a  a pénzről, gazdasági érdekekről, az emberek irányításáról, korlátok között tartásáról, butításáról!
- és mint korábban írtam, ennek az orvos is ugyanúgy szenvedő áldozata, legfeljebb nem veszi észre!

2 komment

Címkék: beteg orvos félelem gyógyszer méreg rendszer vizitdíj átverés fél áldozat tünet mérgezés betegségügy diagnózis immunrendszer ellenség betegállomány ördögi kör gépezet

A bejegyzés trackback címe:

https://egesz-seg.blog.hu/api/trackback/id/tr83182276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bkEdit · http://egeszseges-eletmod.hu 2007.10.06. 12:22:06

Szívemből szóltál. Én is ezen vagyok, hogy ne daráljon be a gyógyszeripar. Szeretném egészséges életmóddal, gyógynövények fogyasztásával, több mozgással elérni, hogy ne legyek beteg, legyen energiám a munkára, a családra, az internetre, és a barátaimra, és lehet, hogy telhetetlennek tűnök, de még a vérnyomásomat is le akarom dolgozni, és bár látom, hogy mások évek óta eszik - mostmár velem együtt - a Reflux nyelőcsőgyulladásra a gyógyszert, és semmi remény, hogy egyszer abbahagyhatják (-juk), én arról álmodom, hogy ebből is kigyógyulok.
Abba ne hagyd az írást, sok erőt adott.

drnéni · http://www.szupertiszta.hu 2007.10.07. 12:50:09

Életszemléletet és ezzel együtt életmódot kellene változtatnunk!
A megelőzés lenne fontos!
Sajnos, amíg valaki nem lesz beteg ritkán megy el orvoshoz felméretni az állapotát.Viszont, ha baj van, elvárja az orvostól azt,hogy újra egészségest (100%-ig) csináljon belőle.Arról már nem is beszélek, hogy az orvos tanácsait sem tartjuk be, minden megoldást a gyógyszerektől várunk.Hol van az egyén, vagy a beteg felelőssége saját egészsége megtartásában?
süti beállítások módosítása